Landelijk woonhuis

Lorem ipsum dolor samet, consectetur adipiscing elit suspendisse bibendum, lorem vel sollicitudin fringilla? Tellus nibh convallis orci eu tincidunt arcu eros et augue. Vivamus in placerat volutpat arcu in consequat.

Te Aalsmeer is geheel volgens de lokale bouwtraditie dit ruim opgezette en landelijke woonhuis gerealiseerd. Naast dat het huis is voorzien van een dubbele zadelkap, heeft het ook een kelder en een veranda welke op de achtertuin gericht is. Voor de bovenste delen van de gevels is gekozen voor keralit planken welke eenzelfde gevoel over brengen als hout. Keralit heeft ten opzichte van hout, het voordeel dat het langer mee gaat en onderhoudsvriendelijk is.

LOCATIE
Aalsmeer
JAAR
2015

RELEVANTE PROJECTEN

Vrijstaande woning

Zaans Blauw

Duurzame vrijstaande woning

Verduurzaming en renovatie jaren ’70 woning

Eigentijdse bedrijfsschuur

Duurzaam woon-werkwoningencomplex