Interieur kantoor Purmerend

Hieronder vindt u meer informatie over het project.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Aan de Nieuwstraat in Purmerend is een bestaande achterzijde van een kantoorpand herontwerpen en verduurzaamd en voorzien van een nieuwe entree. Het gebouw oogt nu als een eigen identiteit en biedt ruimte aan zo’n 800 m² kantooroppervlak. We willen een ruimte creëren waar werknemers zich thuis voelen, maar tegelijkertijd een lichte en frisse sfeer ervaren. Wij hebben deze elementen vertaald naar een harmonieus ontwerp.

De kasten zijn uitgevoerd in warm licht eiken, terwijl de vakken een verfrissende groene tint hebben. Deze combinatie creëert een rustgevende uitstraling. Boven de kast hebben we mos toegepast, niet alleen voor de huiselijke touch, maar ook om de akoestiek te verbeteren. Het zachte groen van het mos brengt buiten naar binnen. Op de eerste verdieping hebben we hetzelfde concept doorgevoerd. De groene vakken in de kast dienen hier niet als opbergruimte, maar als gezellige zitplekken.

De basisverlichting bestaat uit zwarte spots die opgaan in het vlokken plafond, waarbij de witte hanglampen een minimalistische touch toevoegen.

De overlegtafels zijn voorzien van robuuste poten, die dezelfde vorm hebben als de tafelbladen. Dit geeft niet alleen stabiliteit, maar ook een aantrekkelijke uitstraling. Bovendien hebben we in het tafelblad speciale plekken gecreëerd voor planten, waardoor de werkruimte nog groener wordt.

LOCATIE
Purmerend
JAAR

RELEVANTE PROJECTEN

Gestucte woning

Kantoorruimte met appartementen

Interieur kantoor Purmerend

Vrijstaande traditionele woning

Interieur – keukenontwerp

Klimaatadaptieve schuurvilla