Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Deze vrijstaande woning oogt niet alleen modern, maar heeft ook onderhuids een moderne bouwwijze. Een geprefabriceerd casco van Kingspan TEK vormt de basis. Dat is een energiezuinig, lichtgewicht en slank bouwsysteem met lichtgewicht constructieve wanden. De woning is gebouwd door Aannemer Volendam B.V.

Ook de buitenzijde heeft een moderne uitstraling met eigentijdse bouwmaterialen. De Finish Klik stalen gevelpanelen combineren fraai met de thermisch verduurzaamd houten gevels. Het dakvlak aan de zuidzijde is geheel afgestemd op de zonnepanelen. De tuin aan het water met het bijgebouw in dezelfde stijl maken het ontwerp tot een prachtige woning. Een heerlijke plek om te wonen!
... Bekijk meerBekijk minder

2 dagen geleden

Dronedag '24

We zijn met een drone-videograaf op pad geweest langs een aantal van onze recente projecten. Binnenkort komt er van elk project een video online waarin we ingaan op de architectuur, de materialisering en duurzame aspecten. Hier alvast een voorproefje. Houd onze sociale media dus in de gaten!
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Reacties op Facebook

Wow, vooral die woning na 30 sec is gaaf!

GILLIS | van autogarage naar kantoor en 9 appartementen

In Amsterdam aan de Gillis van Ledenberchstraat zat voorheen de DS autogarage, in een pand uit 1910. Daan, eigenaar van Random Studio, zag de potentie van het pand en de plaats: een modern kantoor voor zijn creatieve studio, uitgebreid met een optopping met 3 bouwlagen van elk 3 appartementen. Een nauwe samenwerking met diverse partijen, een traject van ruim 4 jaar, heeft zich uitbetaald in een prachtig gemoderniseerd pand.

Zowel de kantoorruimte als de woningen hebben een massief houten vloer boven zich, het hout blijft onbehandeld in het zicht. De woningen zijn lichtgewicht geprefabriceerd door Aannemer Volendam B.V. en in slechts enkele dagen geplaatst.

De achterhal is gebouwd door Finish Projectbouw uit Purmerend. Het dak van de achterhal heeft twee grote lichtstraten van Niek Roos. Het dak is verder geheel voorzien van een groendak om de omliggende appartementen een mooi uitzicht te geven, maar ook om regenwater te bufferen en de kantoorruimte koel te houden.

Het is een eer om onderdeel te zijn van de totstandkoming van dit unieke project!
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Reacties op Facebook

Prachtig!!!

Prachtig geworden!

Aan de Volgerweg in Zuidoostbeemster hebben we een vrijstaande woning met tuitgevels ontworpen, inclusief een bijpassend bijgebouw. De woning komt op de plaats waar voorheen de woning stond van Jo Laan, beter bekend als 'het ezelsmannetje'. Vandaag stond hier een artikel over in het Noord-Hollands Dagblad, een mooi eerbetoon aan de heer Laan. De familie Van Diepen komt hiermee op een markante plek te wonen. De verwachting is dat de woning rond kerst zal worden opgeleverd. ... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden

Aan de Volgerweg in Zuidoostbeemster hebben we een vrijstaande woning met tuitgevels ontworpen, inclusief een bijpassend bijgebouw. De woning komt op de plaats waar voorheen de woning stond van Jo Laan, beter bekend als het ezelsmannetje. Vandaag stond hier een artikel over in het Noord-Hollands Dagblad, een mooi eerbetoon aan de heer Laan. De familie Van Diepen komt hiermee op een markante plek te wonen. De verwachting is dat de woning rond kerst zal worden opgeleverd.

... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden

Laad meer...