Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Verschillende projecten, verschillende fases. Van renders gebruiken om de details te verbeteren, stalen buispalen in een bestaand pand slaan voor funderingsherstel, de staalconstructie bekijken voordat de prefab houtskelet deze week aankomt, tot het beoordelen van de opleverpunten en zorgen dat de opdrachtgevers straks hun prachtige woning kunnen betrekken. Bij ons is nooit een dag hetzelfde! ... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Langs de rand van Monnickendam staat deze B&B met prachtig uitzicht over de weilanden. Het markeert de plek waar voorheen een molen heeft gestaan. De omkaderde ramen geven een mooi frame rondom het landschap, net een schilderij. ... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

De eigenaars van de woning-in-aanbouw in Westknollendam hebben vandaag een rondleiding gekregen door de timmerfabriek van Houtbouw 't Zand. De eerste wanden worden nu gemaakt, over een maand staat binnen 2 dagen het hele geprefabriceerde houtskeletbouw casco op z'n eindbestemming. Nog even geduld!

#nieuwbouw #vrijstaandewoning #prefab #houtbouw
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Er komt veel bij kijken voordat je met bouwen kunt beginnen. Je ziet er nu niets meer van, maar de afgelopen dagen is hier de grond gesaneerd. De met lood en PAKs vervuilde grond is afgevoerd. Daarna is de bouwput gevuld met zand voor de fundering, is er zand en korrel geplaatst op plaatsen waar verharding komt en teelaarde waar tuin komt. De heipalen van 18 meter kunnen de grond in! ... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Er komt veel bij kijken voordat je met bouwen kunt beginnen. Je ziet er nu niets meer van, maar de afgelopen dagen is hier de grond gesaneerd. De met lood en PAKs vervuilde grond is afgevoerd. Daarna is de bouwput gevuld met zand voor de fundering, is er zand en korrel geplaatst op plaatsen waar verharding komt en teelaarde waar tuin komt. De heipalen van 18 meter kunnen de grond in!

We krijgen via de buurman regelmatig foto's door van de vorderingen van de in aanbouw zijnde vrijstaande woning in Amstelveen, ditmaal van de geplaatste eiken spanten. De spanten blijven zowel buiten als binnen in het zicht. Het eiken vormt ook daadwerkelijk de hoofddraagconstructie van de woning. Leuk om te zien dat de buurman zo enthousiast is over het bouwproject.

Komende maandag gaan we zelf een kijkje nemen, dan wordt begonnen met de montage van de geprefabriceerde wanden en daken. Ben benieuwd!

@bouwbedrijf_wolswinkel #architectuur #villabouw #amstelveen
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden

We krijgen via de buurman regelmatig fotos door van de vorderingen van de in aanbouw zijnde vrijstaande woning in Amstelveen, ditmaal van de geplaatste eiken spanten. De spanten blijven zowel buiten als binnen in het zicht. Het eiken vormt ook daadwerkelijk de hoofddraagconstructie van de woning. Leuk om te zien dat de buurman zo enthousiast is over het bouwproject.

Komende maandag gaan we zelf een kijkje nemen, dan wordt begonnen met de montage van de geprefabriceerde wanden en daken. Ben benieuwd! 

@bouwbedrijf_wolswinkel #architectuur #villabouw #amstelveenImage attachmentImage attachment
Laad meer...