Visie

Architectenbureau Ruben Wennekers geeft vorm aan ruimte, zowel aan de binnenzijde van een bouwwerk, het gebouw zelf en het vormgeven van de ruimte rondom gebouwen. Samen met de toekomstige gebruiker(s) van de ruimte wordt nagedacht, geschetst en ontworpen aan een passende, bruikbare vormgeving. Architectuur moet drie elementen bevatten: firmitas, utilitas en venustas (Vitruvius). Stevigheid, bouwconstructie en stabiliteit in combinatie met bruikbaarheid, goed gevormde logisch gesitueerde ruimtes waardoor een passende schoonheid ontstaat op een bepaalde specifieke plek. Het duurzaam omgaan met de omgeving is hierin belangrijk, duurzaam bouwen hoort daarbij. Grondstoffen beperken en op duurzame wijze omgaan met bronnen is altijd het uitgangspunt.


Team

 

image
Ruben Wennekers | architect – stedenbouwkundige – eigenaar
Sinds 2010 enthousiast eigenaar van Architectenbureau Ruben Wennekers. Het ontwerpen van gebouwen in hun omgeving, passend bij de plek is het uitgangspunt. Wij nemen de wensen van mensen als basis voor een gebouwontwerp passend bij de gebruiker. Van eerste idee tot aan de oplevering zijn we betrokken bij het ontwerpproces.
Stuur Ruben een mail: r.wennekers@rubenwennekers.nl
image
Bob Blom | architect
Als Delftsgeschoolde architect werkt ir. Bob Blom aan uiteenlopende projecten, voor en met opdrachtgevers. Ook wordt Bob ingezet voor het esthetisch begeleiden van bouwwerkzaamheden in uitvoering.
Stuur Bob een mail: b.blom@rubenwennekers.nl
image

Hans Simons | bouwkundig ingenieur

Hans is een ervaren bouwkundig ingenieur en tekenaar, tevens actief in de interieurbouw.
Stuur Hans een mail: h.simons@rubenwennekers.nl

image
Jeroen Nederstigt | architect
Sinds juni 2015 is ir. Jeroen Nederstigt lid van het ontwerpteam. Jeroen is in 2011 afgestudeerd als architect aan de faculteit bouwkunde, TU Delft.
Stuur Jeroen een mail: j.nederstigt@rubenwennekers.nl
image
Anne Commandeur | bouwkundig tekenaar
Anne is onze Revit specialist en is sinds 2019 bij Architectenbureau Ruben Wennekers werkzaam. Anne heeft Bouwkunde gestudeerd in Haarlem.
Stuur Anne een mail: a.commandeur@rubenwennekers.nl
image
Ivar Beentjes | bouwkundig tekenaar
Ivar is trotse vader van drie kinderen en is sinds 2020 werkzaam bij Architectenbureau Ruben Wennekers en is specialist op het gebied van duurzame installatietechniek. Ivar is van de MTS Bouwkunde naar de HTS en de TU in Delft doorgestoomd en mag zich Architect noemen.
Stuur Ivar een mail: i.beentjes@rubenwennekers.nl
image
Eline Stam | interieur ontwerpster
Eline werkt sinds 2022 bij Architectenbureau Ruben Wennekers als interieur ontwerpster. Haar passie is het combineren van kleur, vorm en materiaal om zo het perfecte interieur voor de klant te realiseren.
Stuur Eline een mail: e.stam@rubenwennekers.nl
image
Deon van Schoonhoven | bouwkundig tekenaar
Deon werkt graag het tekenwerk uit naar het niveau van het Definitief Ontwerp, waarin een project tot leven begint te komen en tot in detail moet worden uitgewerkt. Deon heeft Bouwkunde gestudeerd in Heerhugowaard en werkt sinds 2022 op ons bureau.
Stuur Deon een mail: d.vanschoonhoven@rubenwennekers.nl
image
Leon Kwakman | bouwkundig tekenaar
Stuur Leon een mail: l.kwakman@rubenwennekers.nl

 

 

 

Vacatures

Vacature Bouwkundig Tekenaar

Wil jij werken aan de mooiste projecten en iedere dag iets anders doen? Lees dan verder!

BNA erkend Architectenbureau Ruben Wennekers zoekt een Bouwkundig tekenaar ter uitbreiding van ons jonge en veelzijdige team. Dat geeft jou de kans te werken aan de gaafste projecten, van vrijstaande woningen tot dakopbouwen en van een uitbouw tot een appartementencomplex. Wil je weten wat wij al hebben gedaan? Kijk dan hier!

Als bouwkundig tekenaar sta jij aan het begin van alle projecten die wij uitwerken. Jij hebt als bouwkundig tekenaar een belangrijke rol binnen het team en je bent vroegtijdig betrokken bij al onze projecten. Samen met het team draag jij met je tekeningen bij aan de mooiste bouwwerken waarbij geen detail wordt gemist. Door de diversiteit van projecten ben je met veel verschillende werkzaamheden bezig en doordat elk project weer anders is schakel je veel met collega’s om samen tot het beste eindresultaat te komen. Alvast weten wie je collega’s zijn? Kijk dan hier.

Wat neem je mee?

Jij bent communicatief vaardig en werkt graag samen met je collega’s in een team. Je kan secuur werken en bent in staat om het overzicht te bewaren. Daarnaast ben je leergierig en heb je een flexibele houding. Verder herken je jezelf in het volgende:

• Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde MBO-4 Bouwkunde opleiding.

• Ervaring met Autocad is een must.

• Ervaring met Revit is een pré.

• Je hebt affiniteit met de bouwwereld.

• Enkele jaren werkervaring is een pré.

• Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat geven wij jou mee?

Wij bieden:

• Salaris conform het architecten cao.

• Een fijne werkplek in een prachtig gerenoveerd historisch pand in het filevrij te bereiken Oosthuizen.

• 30 vakantiedagen op basis van een full-time arbeidsovereenkomst.

• Mogelijkheid om te starten op korte termijn.

• Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk zijn.

• Een enthousiast team waar samenwerken in een prettige, informele sfeer centraal staat.

• Een werkweek van 32-40 uur.

• Een goede pensioenregeling

• Reiskostenvergoeding conform het architecten cao.

• Gezellige borrels, quizzen en uitjes.

Ben jij de bouwkundig tekenaar die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw ambities? Stuur een mailtje met CV naar info@rubenwennekers.nl of bel met Ruben via 0299 39 75 16.

Wil je ons team versterken of ben je opzoek naar een stageplek, mail dan je motivatie naar info@rubenwennekers.nl

Architectenbureau Ruben Wennekers is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen bouwkunde een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.